Gode danske ord latinsk ordsprog

gode danske ord latinsk ordsprog

Man satter fsrsr den rette Point i de danske Ord, naar man efterseer den latinske Original. Deri heder der: Vix 8«I«Ius 6»re ^'«s «stulis, 8«cket sr«e eurulis. Derfor findes der også en del flere ordsprog på engelsk end i det danske sprog. Mange ”Et billede siger mere end tusinde ord”, jamen det samme kan et ordsprog. Gode ordsprog indeholder livserfaring og viden, en sandhed serveret på et. Latinske citater indeholder ofte hyldest til kejseren (Cæsar) eller tanker om stater, A Deo et Rege – Fra Gud og kongen; A verbis ad verbera – Fra ord til slag.

Videos

Geography Now! Denmark de samme danske Ord men med andre latinske, forekommer under Nr. Lige efter Ordene: "Vaven faar Ros, naar Trenning og Islaet har varet gode;". sep Jeg søger diverse latinske (hedder det dét?) udtryk og ordsprog som alexisgilbert.eu " Carpe . gode). 6. Festina lente (skynd dig langsomt, dvs handl ikke overilet). 7. . Ordstillingen i latin er meget mere fri end på dansk, da man ud fra. Derfor findes der også en del flere ordsprog på engelsk end i det danske sprog. Mange ”Et billede siger mere end tusinde ord”, jamen det samme kan et ordsprog. Gode ordsprog indeholder livserfaring og viden, en sandhed serveret på et.

Gode danske ord latinsk ordsprog -

Tid er en meget pudsig ting, det er noget mennesket har opfundet for at kunne holde styr på sit og andres liv. Jeg har ud fra dette oprettet netop sådan en kategori. De er lige så gode som alle de andre. Livet i sig selv er en kæmpe gave. Selv ting sorg og ulykke bliver der beskrevet med smukke ord i disse ordsprog. gode danske ord latinsk ordsprog

0 thoughts on “Gode danske ord latinsk ordsprog

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *